God morgon gåendes planka

Idag kl 07.00 så vart det dags för pass med PT-Malou på Fitness24seven på Universitetsholmen i Malmö. Jag är ju inte medlem där utan tränar där numera en gång i veckan med PT-Malou. Dagens pass blev uppvärmning med pinne och den kära stången. På det lite nötning utav frivändningar, squats och en del annat tills övergången till 10 minuter utav frivändningar och planka.

Koncept var att på varje minut starta med frivändning för att sedan resterande tid tills nästa minut göra plankan. Så start på minut 1 = 1 frivändning + planka, start på minut 2 = 2 frivändningar + planka upp till på 10:de minuten göra 10 frivändningar och typ 4 sekunder utav plankan... Svettigt värre men jag klarade det ju :-) Men efter det sattes rekord...

I gåendes planka. Mitt tidigare rekord har varit 3 st gånger 5 dvs totalt 15. Men tydligen efter ett par stycken tyckte PT-Malou att det såg för lätt ut (hallå liksom!) och helt plötsligt skulle jag göra 4 stycken på raken. Fick ihop 18 stycken så det är jag väldigt nöjd med - speciellt i åtanke att typ för 2 månader sedan kunde jag inte göra 1. Nästa utmaning är att göra dem i TRX - har gett mig fasiken på att klara det!

Efter lite rörlighetsstretch på slutet eller snarare icke-rörlighet så tyckte jag att jag var välförtjänt utav en dusch. Det sammanfattar nog morgonens pass om jag inte förträngt något. Men den där stegräknaren hånar mig. 1620 steg hittills idag (har inte på mig den när jag tränar) är ju inte mycket att skryta om. Så får nog bli en nypa luft på lunchen för ikväll är det prio på föreläsningsförberedelser...

Kommentarer

 1. Grymt pass! Nästa vecka ger vi oss på gående planka i TRX:) kram Malou

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma! Ojoj det får jag ladda för. Hoppas min axel är bättre då :-( Kram

   Radera
 2. Härligt jobbat Tina, ska gå kvällspromenix sen om du har en stund över!
  Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Rebeca! Promenad en annan dag va? Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass