Ytterligare ett beslut eller flera...

Jag tog några andra beslut i helgen. Både tufft och enkelt. Jag bestämde mig för att jag måste fokusera på mina matvanor och beteende och just nu litar jag inte på mig själv så att säga. Därför kommer jag inte åka på Blogger Boot Camp i mars i Stockholm. Blir helt enkelt för många frestelser att vara iväg från fredag till söndag. Och jag kände mig väldigt nervös över detta mer än att jag tänkte åh va kul. Då är det bättre att jag lägger den energin på något annat så kan jag ju åka nästa år istället. Dock tråkigt att man kommer missa att träffa alla härliga människor :-(

Det andra beslutet jag tog var att flytta på Bulgarian Bag och Mixed utbildningarna hos Spartan till hösten. Då kommer jag ha mer energi, vara mer i balans samt få ut mer utav utbildningarna. Istället fokuserar jag på TRX-utbildningen i april och kettlebellscertifieringen i maj. Så får jag lite kuligheter att se fram emot i höst - bra där! Plus att jag har faktiskt Gerdahallens Inspirationsdag i mars på hemmaplan så lite träningskärlek kommer jag att få :-) Känns helt rätt i magen och då är dessa besluten helt rätt tycker jag!

Kommentarer

 1. Tycker det låter som mycket vettiga beslut... TRX skall jag testa på gymet i morgon spännande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket - jo det känns helt rätt! Och kul att du gillade TRX!

   Radera
 2. Nämen näää. Jag som sett fram emot att träffa dig i Stockholm! Vi får väl ses på hemmaplan istället, vi bor ju faktiskt i Skåne båda två :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag vet Sara :-( Precis vi borde kunna få till en date i Skåne!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass