Andra gruppträffen på Itrim

Ikväll är det dags för andra gruppträffen på Itrim och jag hoppas att jag känner att den ger mig mer än förra. Jag har förberett mig så väl jag har kunnat och utifrån vad jag har förstått jag ska göra i övningsboken. Så får jag se om det vart rätt eller inte :-) Oavsett så ska jag gå dit med öppna ögon och kanske också ställa lite fler frågor m.m. Det blir ju inte bättre om man inte själv agerar liksom.

Idag är också sista veckan på det lägsta kalori-intaget och det ska bli skönt att öka lite samt få större urval utav måltidsersättningar. Men det har faktiskt gått över förväntan även om många tankar handlar om mat... Ska även bli skönt ur ett träningsperspektiv att känna att man har mer ork och kan köra lite tuffare. Även om kettlebellspassen inte är en walk in the park precis... Då ska jag ju dessutom heja och tjoa på alla deltagare...

Enligt vågen därhemma har jag under denna tiden gått ner från 97,1 till 91,7 kilo. Lite kul tycker jag att det är samma siffror :-) Tänk när den visar 79,1 eller 71,9... Och det märks framför allt runt midjan dvs magen och rumpan. Men även en sådan sak som stegen dvs promenaderna är lättare för jag släpar ju på 5 kilo mindre.

Vet inte om jag har nämnt det men mitt första viktmål är de berömda 78 kilona. Efter det är önskedrömmålet 70 kilo. Dock som jag skrivit tidigare jag siktar hellre mot vältränad och muskler än att vara smal. Och mitt huvudsakliga mål är att besegra sockerberoendet och kunna ha ett normalt förhållande till mat. Det är ju därför jag gör detta!

Kommentarer

 1. Minus 5 kilo, vad duktig du är! Hur gör man?
  / Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är jag faktiskt :-) Men det är ju en del vätska och så nu i början. Menar du med itrim? Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass