Förresten en reflektion...

Alltid tidigare om jag skulle hålla en presentation eller göra något annat jag varit nervös för så har uppladdningen bestått utav socker, socker, socker och kanske lite mera socker. För att liksom chilla ner och bli lugn. Och sedan efteråt måste man ju fira att det gick så bra eller tröstäta för att det gick åt skogen eller bara äta för att man varit så "duktig". Och vad valde jag då? Jomen vi tar lite mera socker va?

Igår gjorde jag inget att detta dvs jag varken för-åt eller efter-åt. Slut i rutan var jag och huvudet ömmande lite men jag ÅT INTE SOCKER FÖR ATT DÖVA KÄNSLOR!!! Stort i min värld och jag är stolt över mig själv. Slut på skrytmeddelandet...

Kommentarer

 1. Grattis. Bra gjort. Jag vet själv hur många funktioner socker och mat kan ha och vilket arbete som krävs för att göra annorlunda. Lycka till.

  SvaraRadera
 2. Starkt av dig, önskar dig lycka till med dina mål för 2013. Följer din spännande blogg varje dag.
  Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Eva! Kul att höra att du gillar bloggen!

   Radera
 3. Fantastisk! Vet alt om det der!

  SvaraRadera
 4. Underbart Tina, vilken seger!!!!
  KRAM Rebeca

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass