Glömde...

...att ta bloggfoto från första prova-på kettlebellpasset som jag körde igår med några modiga deltagare på Studio S. Stort tack till Torkild, Emelie, Magdalena och Sarah - ni vart grymma och jag hoppas ni kommer tillbaka :-) Kändes jättekul att köra och jag tyckte det gick bra. Lite saker att slipa på samt fick inte igång headsetet trots receptionshjälp så hoppas det går bättre på söndag. Men väldigt kul var det och de kära deltagarna gav jättebra feedback som jag verkligen uppskattade!

Det bästa med the bells är ju att inget pass kommer bli det andra likt. Jag kan byta ut övningar, göra svårighetsgraden tuffare, lägga till mellanövningar, ändra musiken och tex köra tema (varför inte hårdrockstema eller mellotema liksom...) och jag kan anpassa passet till deltagarna. Ser det tröttsamt ut och tekniken börjar sina då dra jag ner antalet reps och tvärtom. Tror att detta är något som deltagarna kommer att gilla dvs att de känner igen sig i grundövningarna men det finns alltid en twist :-) Plus att du får verkligen jobba hårt och förhoppningsvis får ett kvitto på det hårda arbetet.

På söndag kör jag 14.45 så vill du testa då hojta till. Kommer köra samma pass igen för att slipa på detaljerna. Men nu är det dags för årets första PT-Malou pass och tror att det är TRX på schemat. Kuligt värre ju!

Kommentarer

 1. Bra jobbat! Hade gärna kommit på söndag men kör egen klass! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Suzan! Ja vi får hitta till varandras klasser snart! Kram

   Radera
 2. Jättegin blogg, Tina!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass