Var har jag hållit hus?

Igår vart det kick-off med jobbet och då är det ju denna som får jobba lite extra eftersom det ingår i mina arbetsuppgifter att fixa sånt. Detta året ville vi vara kvar i centrala Lund. Då kan jag tipsa om Domkyrkoforum mitt emot Domkyrkan. Hyfsad kostnad, fräscha lokaler, hjälpsam personal och jättegod mat. Men jobbigt för just det sistnämnda...

Hallå hur kunde jag beställa så god mat som nybakta frallor på morgonen, baconlindad kyckling med potatisgratäng och sallad, choklad till kaffet till lunch och vaniljhjärtan till eftermiddagsfikan... Jo för så snäll är jag :-) But I made it och på torsdag utökas utbudet utav mina matval. Tänkte skriva mer om det i helgen.

Domkyrkan i Lund

Domkyrkoforum Frestelser, frestelser, frestelser... 

Förresten efteråt gick vi på spökvandring vilket jag också varmt kan rekommendera. Fast kanske inte i minusgrader...

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass