As promised...

Jag lovade ju att skriva mer om mitt födelsedagspass på 40-årsdagen i fredags so here it comes... Efter ett kort välkomnande där jag inte kunde hålla tillbaka tårarna - blödig 40-åring :-) Så körde jag ett cirkelpass med olika övningar som jag har fått kämpa med under 2012. Efter uppvärmning a la mjukstart inför kettlebells och rörlighetsövningar med pinne (i vårt fall fick det bli bodypumpstänger - man tager vad man haver...) satte vi upp 10 olika stationer.

Alltifrån kettlebells, TRX, hantlar, stegen, mattor, pilatesbollar och medicinboll plockades fram. Efter jag hade gått igenom första varvets övningar så satte jag igång gymbossen och körde 1 minut på varje station med 30 sekunders byte emellan. Vi jobbade två och två så vi kunde stötta och peppa varandra. Andra varvet bestod av ett set av andra övningar. Allt för att deltagarna skulle få testa så mycket som möjligt. Vi avslutade med plankan i en ring med löpning runt av var och en för att krama ur det sista innan stretchen.

Övningar vi körde var:

Varv 1
Kettlebellssving
Rodd i TRX alt. hantlar
Stege (ut och in)
Planka (knä/tå)
Triple X (med viktskiva)
Sumo squat med High pull med kettlebell
Ryggresningar på pilatesboll
Burpees
Russian twist med boll
Armhävning

Varv 2
Snatch med kettlebell
Muscle-up i TRX alt Turkisk get-up med hantel
Stege (sidleds)
Gående planka
Halo (med viktskiva)
Marklyft med kettlebell
Ben curl med pilatesboll
Superman
Ball slams
Dips

Alla kämpade på så bra trots olika förutsättningar. De vågade väl inget annat eftersom instruktören inledde med att gråtandes säga att man aldrig ger upp :-) Och hela helgen efteråt så facebookades och messades det en massa om träningsvärk här och där. Det är väl ett bra betyg tycker jag. Likaså att min bloggläsare Susanne, som jag träffade för första gången i verkliga livet i fredags, vill boka in ett liknande pass för en tjejmiddag framöver. Så kul och det måste vara bästa betyget!

Här hittar du massa bilder om du utav en händelse har missat det :-)
http://www.butterflytina.com/2012/12/varldens-basta-kalas-nagonsin.html

Tack för alla fina presenter och för att ni ville fira med mig!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass