Fortsätt till huvudinnehåll

Jag är stolt!

Jodå jag överlevde går kvällen men det har varit fullt upp på jobb idag. Jag känner mig väldigt stolt över min föreläsning igår. Även om det alltid finns saker att slipa på och man efteråt tänkte lite - varför uttryckte jag mig så... Men nej jag är jättenöjd och stolt över att jag vågade hoppa. Är trots allt en väldigt utelämnade föreläsning om mig och det är inte alltid så lätt :-)

Det var cirka 25 personer som lyssnade på mig i en timme. Så jag hoppas att någon blev lite inspirerade alternativt mera nyfikna på mig och vill följa min resa. Stort tack till Time Sport Club i Kävlinge för möjligheten och ytterligare tack till Margaretha med maken, PT-Malou, Carina och Anna som satt i publiken och stöttade! Nästa vecka kör vi i Löddeköpinge i fall du är intresserad!


Kommentarer

 1. Hej. Jag var på din föreläsning igår och den var verkligen inspirerande. Vi fick många bra tips. Bekräftelse på att vi gör rätt och att vi ska fortsätta med att prova på nya pass, även de som vi inte vågat innan. Jag kommer att följa din blogg och hör gärna på dig igen för att få lite mer motivation som man ibland behöver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad glad jag blir av din kommentar - stort tack!!! Ja ge inte upp utan våga prova!!! Och man får sånt självförtroende utav att bara våga oavsett om det gick strålande eller inte :-) Kul att du vill följa mig och jag kanske får göra en uppföljning i del 2 på föreläsningen :-) Ha det gott och lycka till!!!

   Radera
 2. Tack för att du kom och delade med dig! Till nästa torsdag ska jag ha koll på förlängningsladdarna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jag som ska tacka för möjligheten att utmana mig själv Anna! Jamen det löste ju sig galant med sladdarna! Ha det gott!

   Radera
 3. Åhh, jag önskar verkligen att du skulle kunna komma till Västerås och föreläsa - jag skulle vara en självskriven gäst - du är otroligt inspirerande och jag känner igen mig själv i väldigt mycket. Supermodigt att våga - var stolt!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha du får väl bjuda in mig så kommer jag! Tack så jättemycket! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…