Dag 133 - Mysig dag ute i naturen

Idag var det dags för aktivitet med tjejerna. Vi käkade frukost ute på terassen på The Lodge med en helt underbar utsikt. Sedan vandrade vi en ca 5 km lång slinga i skogar och ängar upp till en utsiktspunkt. Jisses tur man har tränat hela våren. Kände verkligen att jag kunde vara med på mer lika villkor med de andra tjejer pga av min träning.

Vissa sträckor var mer bergsklättring men en skön känsla i kroppen att man kan och orkar. Dock svettas jag så himla mycket nu för tiden när jag gör något fysiskt. Men det är ju bra att få ur lite i kroppen. När vi kom tillbaka så väntade god grillad korv med bröd. Mums och ja jag åt brödet men det tyckte jag det vart värt! Mysig dag helt enkelt :-)

The Lodge
 Vandring att bara komma upp till the Lodge...
 Utsikten från terassen
 Början på Mördarbacken...
 Grönt och fint
 Där på andra sidan toppen var vi :-)
 Mumsig korv

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass