Dag 138 - Världens bästa fotvårdare

Idag tog jag en vilodag från gymmet. Kände att kroppen behövde det helt enkelt. Fullt ös på jobb och sedan i väg till min älskade fotvårdare Anette på Studio S. Så nu sitter jag i soffan och bloggar med Sveriges lenaste och renaste fötter - så skönt!

Annars som vanligt är det den normala vågångesten på torsdagar. Har jag tränat tillräckligt? Har jag ätit något onödigt? Har jag gått upp eller ner eller står jag stilla? Kommer jag nå mitt mål om 2 veckor? Ja vem vet? Vi får väl se resultatet imorgon helt enkelt.

Ha en mysig kväll!

Kommentarer

  1. Kan det vara spinningen som satt en jädrans fart på förbränningen? Ja skit samma ett stort GRATTIS ( och ja jag sitter här och känner att tåget drar ifrån, jag skulle ju utmana dej å sånt !! Men kanske kan det få mej att inse att nu måste maten också bli rätt och inte bara massa träning, jag menar... Va? har jag inte gått ner nåt? ( jag har ju bara ätit LITE dajmstrutar denna vecka! och allt annat skit jag tycker jag kan unna mej när jag tränar så) Nu är det fanimej min tur att gå ner lite i vikt - det är jag faktiskt värd. Du är en sån inspirationskälla för mej!! Kramar Malin

    SvaraRadera
  2. Ja Malin nu får du sätta fart :-) Nej skämt å sido vet vad du menar. Maten är 50% av ekvationen och jag märker direkt när det inte funkar. Träningen är enklare att få till för mig också. Heja dig - det är din tur och du är definitivt värd det!!!! Tack för dina ord! Kram Tina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass