Dag 137 - Ja vad ska hända....

Har fått lite frågor om vad som händer när det 152 dagarna är till ända och hur mycket ostbågar som ska konsumeras den 3 juni? Som jag skrivit i lite inlägg tidigare men inte så tydligt är att jag fortsätter på denna banan. Har hittat min metod och vad som funkar för min kropp och psyke. Så snart slipper ni räknadet av dagar... eller egentligen inte :-) Men först vad händer efter den 2 juni...

Först och främst har jag bokat in 2 belöningar för att jag har varit jäkligt duktig. Har förresten blivit riktigt bra på det där dvs att berömma mig själv och faktiskt vara stolt över det jag åstadkommer. Även om jag fortfarande blir väldigt generad ibland. Belöningar består utav ansiktsbehandling lyx plus bodyscrub den 1 juni och bubbelpool med IR-bastu den 3 juni. Det sistnämnda blir mys med maken plus att han ska floata medan jag badar.

Den 3 juni ska jag också till Stortorget på middag med maken och äta kycklingburgare med pommes. Mums som jag längtar. Plus en påse ostbågar ska intagas till efterrätt. Den 4 juni åker vi på resa till Italien och då ska jag äta en god pizza någonstans och kanske en pastarätt men undrar just hur mycket min kropp klarar... Vill ju inte ha magknip och jaga toaletter hela resan... Får bli ett urval när det passar in. Men i huvudsak fortsätter jag med att fokusera på protein, fett och ovangrönsaker dvs då jag mår som bäst även under resan. Efter det är det tillbaks till vårens rutiner för det är min melodi dvs plussa på med träningen.

Fast nu åter till att räkna dagar. För det kommer ju ett avbryt i vardagen. De så kallade "SOCKERDAGARNA" i den Jenska hemmet. Dessa infaller 2 ggr per år. Midsommarhelgen (5 dagar) och från min födelsedag till nyårsdagen (5 dagar). Så när jag kommer hem från Italien kommer ni nog tröttna på min nedräkning till dessa dagar plus uppräkning på allt jag tror jag ska sätta i mig men aldrig lyckas med. Men så att ni vet det är 35 dagar kvar...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass