Dag 128 - Anmäld till spinning

Simmat 1000 meter och det var ett tag sedan. Skönt var det i alla fall och nästa måndag är det dags igen. Och nu har jag precis druckit en förbaskad god smoothie. Receptet får det nog bloggas om. Smakade som glass men med 1 dl vispgrädde i så....

Men det jag ville blogga om är ju att jag är anmäld till spinning på Studio S kl 6.45 imorgonbitti. Har testat en ggr för typ 100 år sedan och 20 kilo mer. Känns inte som jag gjorde det rättvisa. Därför gör jag ett nytt försök. Har bestämt att jag ska ge det 3 ggr. Tycker jag inte om det efter det så tackar jag för mig.

Fast är väldigt nervös. Över att jag inte ska orka, hur min rumpa ska klara det och hur knä ska palla. Men dit ska jag och min gummisadel är nerpackad i väskan. Hoppas på det bästa och hoppas att det ska ge en liten skjuts till viktmninskningen nu i sluttampen. Önska mig lycka till!

Kommentarer

  1. Spinning älskar jag, knät/knäna behöver du nog inte oroa dig för, mer baken skulle jag tro, haha! LYCKA TILL!=)

    SvaraRadera
  2. Tack Åsa! Jag behöver alla lyckönskningar jag kan få :-)

    SvaraRadera
  3. Älskar också spinning och det tog ett tag innan jag var riktigt fast i det... lycka till kram Cee

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass