Mysig söndag med god mat

Inledde dagen med måttbandet och är så stolt och nöjd med mina resultat. Åter igen är hellre vältränad med muskler än har gått ner en massa kilo och är slapp. Så jag fortsätter på min bana. Iväg till gymmet på lätta fötter och zumba. Jag älskar verkligen zumba man blir så glad i hela kroppen.

Idag fick jag också fina ord utav intruktör Katarina efteråt. Hon undrade hur mycket jag gått ner och att det verkligen syntes. Och att det var kul att jag var så glad och hängde med i rörelserna mycket bättre. Så är det ju - när man har mindre fläsk att svänga runt så blir det lättare att ta ut stegen. Blev så glad för hennes ord. Tack Katarina!

Efter det var det dags för en halvtimmes massage - skönt. Och sedan gav sig maken och jag iväg till Lomma för lite mat ute i solen. Blev Oliveras goda fiskgryta. Maken och jag gjorde sedan en liten roadtrip och körde runt i det fina skånska landskapet. Plus en inspektionsrunda till huset som numera inte har byggnadsställning kring sig. Längtar!

Nu har vi ätit kyckling, sallad och tatsiki och strax ska jag på att göra min räksallad till veckans frukostar. Koka ägg och packa simkläderna inför morgondagens kvällspass. Men först en runda på soffan och någon film. Hur har din söndag varit? Jag hoppas mysig och att du känner dig laddad för veckan som kommer!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass