Denna veckans vikt

JA!!!! Under 90 men fortfarande för nära för att det ska vara stabilt. Men nu blev jag väldigt taggad för de sista 3 veckorna. Hade gärna velat nå 15 kilo men vågar knappt säga det för då stänger väl fettcellerna ner och vägrar lämna kroppen. Total hittills är 13,1 kilo och då är det 1,9 kvar. Heja på mig!

Kommentarer

 1. GRATTIS!!! Jättebra!=)

  Måste bara fråga, när du är klar med din utmaning vad händer då? Ska du sluta med lchf? Bara lite nyfiken...=)

  SvaraRadera
 2. Tack Åsa! Jo jag kommer fortsätta på denna banan. Utmaningen var för att testa fullt om det funkade för mig och det gör det! Har aldrig mått så bra. Du kan läsa lite här om mina tankar: http://butterfly-tina.blogspot.com/2011/05/dag-120-fokusera-pa-vad-du-valjer.html
  Kram Tina

  SvaraRadera
 3. Du är smart och duktig du!=) Jag har aldrig tänkt på att man kan lägga upp det som en lång utmaning så, dock har jag delmål med min viktminskning, har satt upp ett nyligen till den 3 juli som är min halvårsdag.=)

  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass