Dag 125 - Nämen jag har inte ont...

Morgonen inleddes som alltid på fredag med invägning samt bildbevis. Har nu gått ner 11,6 kilo sedan den 2 januari vilket jag är väldigt nöjd med. Visst som människa vill man alltid ha mera men eftersom jag tränar i snitt minst 8 timmar per vecka så kommer inte min viktminskning vara drastisk och det vill jag inte i heller. Huden och huvudet ska hänga med :-)

Fast vad jag är ännu mer nöjd med är att idag insåg jag något. Jag har inte ont! Brukar alltid vara spänd i nacken, skuldrorna, axlarna. Framför allt när det börjar närma sig massagedags. Massagen är inbokad till söndag och detta är första gången i världshistorien jag inte har ont. Ska bli en ny upplevelse att få massage utan smärta...

Annars ska helgen ägnas åt matlagning och som utlovat får ni följa med :-) Plus träning så klart. Imorgon och på söndag blir det zumba. Och ett pass med PT Marie imorgon står också på schemat. Nya övningar är utlovade och jag ser fram emot det med spänd förväntan. Hur ska du tillbringa helgen?

Kommentarer

 1. Det låter som att du har en skön helg framför dig med träning, massage och matlagning!=))

  Jag inleder helgen med ett spinningpass idag på fm, jag ska faktiskt försöka göra ett par storkok i helgen och imorgon får jag se om jag tränar har inte bestämt mig än.=) Ska ut i skogen och gå långprommis idag och imorgon med hundarna och mina nya walkingskor!=))

  Ha en underbar helg!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hejsan Åsa!
  Hoppas du har haft en skön lördag!
  Kram Tina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass