Dag 127 - Nya mått

Här kommer denna månadens status - se fliken "Min vikt och mått". Jag har gått ner 16 centimeter på de ställen jag mäter på kroppen. Totalt blir det 53,5 cm sedan start den 2 januari. Det är jag jättenöjd med och det är tack vare alla träningstimmar och att jag sköter kosten. Jag är på rätt spår and I love it!


Och hade jag mätt varenda centimeter av kroppen (puh) så hade det ju blivit mycket mer. För jag märker ju att tex mina handleder, ansikte, axlar, armhålorna, fötter, midjan/rumpan/låren där jag inte mäter har också blivit mindre. Kläderna sitter lösare till exempel. Ett annant exempel är att jag numera kan stå med raka ben och böja mig över och nå golvet med händerna - jisses! Det har jag nog typ aldrig kunnat. Har blivit smidigare och rörligare också - bra jobbat Jensen!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass