Dag 126 - Mat-Tina släng dig i väggen!

Hela förmiddagen har jag stått vid spisen i köket som en riktig kvinna. Jojo eller nåt... Fick lagat 3 nya LCHF-rätter som faktiskt blev riktigt goda. Bra för jag behöver nya recept och dessa var väldigt enkla. Precis så jag vill ha det - snabbt, enkelt, gott.

Jga hittade recepten i 2 av mina nya kokböcker. Det blev: äggmuffins med bacon som jag ska ha som mellis, laxlåda och en kycklingrätt som blir bra luncher. Allt är nu i frysen och jag kan bara ta fram kvällen innan när jag planerar följande dags matintag. Recepten kommer snart här på bloggen om du är nyfiken.

Böckerna är:

"Ferry Food" Björn Ferry & Cathrine Schück (Ferry är OS-guld vinnare i skidskytte och käkar LCHF)

"LCHF-husmanskost" Anna Hallén

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass