Dag 145 - It is on!

Okay nu är tjejen tillbaks. Känner mig mycket piggare även om det känns i kroppen att man legat på sofflocket i 3 dagar. Men jobbet gick bra och jag har rastat maken runt Hjärup. Vi var ute och gick i 90 minuter och jag med mina fina rosa stavar :-) Testade också Runkeeper appen i ifånen för första gången. Lite kul ju så den får vi använda mera. Skönt också med frisk luft. Så nu är det 780 minuter kvar. Heja heja mig!

Och invägning imorgonen... Men den är jag redan inställd på att det kommer visa på plus. Känner mig plufsig efter infektionen, mens och ingen träning plus lite för mycket bröd... Hoppas bara på att det inte är över 90. Fast det är lugnt jag fortsätter min resa - det är för livet och inte vad vågen visar en fredag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass