Dag 146 - Världsrekord i crosstrainer

06.00 ringde klockan. Var bara att släpa sig ur gosiga sängen. Iväg till gymmet. Blev faktiskt glad när jag kom dit och ställde mig på crosstrainer. Som att komma hem :-) Kände mig stark men la mig på en lagom nivå. Dock pinnade jag på och vips så hade jag kört en timme. Det är ju världsrekord för mig! Och nu är det 670 minuter kvar...Men hade lite minuter att ta igen så det var på med träningskläderna igen och så körde jag lite zumba på Kinecten. Allt räknas och svetten lackade. Under tiden fixade maken med fredagsmiddagen. Jag har verkligen världens bästa make. Tänk snart firar vi 5-årig bröllopsdag i Italien!!!

Kommentarer

 1. Bravo! 60 minuter är grymt!

  Hoppas du får en fin helg!

  Kram
  Joanna

  SvaraRadera
 2. Himla kul grej att du utmanar dig själv med träningstiden också, hur räknade du på det innan utmaningen började?*nyfiken*

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack Joanna - so far so good! Hoppas din helg har varit/är mysig. Kram Tina
  Åsa - dagens blogginlägg är tillägnat dig :-) Kram Tina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass