Tinas enkla räksallad

Denna räksalladen äter jag i veckorna till frukost. Jag äter frukost först när jag kommit till jobb. Så på söndagarna lagar jag denna räksallad så det räcker för veckans fem frukostar på jobbet. Till detta äter jag två kokta ägg och 2 finncripsskivor. Plus vatten och en kopp te.

Ingredienser
  • Frysta räkor med skal (jag gillar dessa räkorna bäst men man kan ta vad man tycker om)
  • Majonäs (den feta och nej jag gör ingen från grunden själv - jag är en lat matlagare)
  • Gurka
  • Olika pepparsorter så som vit, svart och cayenne
Skalade de tinade räkorna och hacka gurkan i småbitar
Blanda ner allt en skål med rikligt med majonäs
Peppra efter din smak
Voila!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass