Fel på blogger

Har inte kunnat blogga sedan igår för det är något fel på verktyget plus att inläggen sedan i onsdags och torsdags är borta :-( Tydligen något försök till uppgradering av systemet - jo men det gick ju bra.... Hittade som tur vart inläggen i ett "gammalt" fönster jag hade öppet så jag tog kopia utav texterna snabbt.

Torsdagskväll inlägg
Jag vill - vill du?
Blev tipsad utav instruktör Katarina på Studio S att det ska vara zumbaparty på Isstadion i Malmö den 28 maj. Jag vill jättegärna dit men det hade ju varit kul med sällskap. Vill du följa med?
Du hittar lite mer info här: http://www.zumbazyd.se/ och man beställer biljetter från Julius som kostar 225 kronor. Kom igen nu du kan väl zumba med mig?

Torsdagsinlägg
Dag 131 - Nu kör vi!

Insåg imorse att shit 3 sista veckorna på 152 dagars Challengen och nu gäller det. Tänker köra extra tufft de sista veckorna för sedan vet jag att juni blir lite slappig med Italien resa och sockerdagar. När jag menar köra tufft så kan jag inte göra så mycket mer på träningssidan. Fast jag kommer nog köra lite mer kondis än styrka. Det vill säga fettförbränning och inte byggande. Dock bränner ju muskler mer när de är väl på plats men det tar vi i nästa fas.

Nä när jag menar med extra tufft menar jag maten. Inga utsvän med bakad potatis etc. Nu kör vi hardcore i 3 veckor och hoppas att det ger resultat på vågen och kroppen. Så maten är förberedd, planerad och dagarna när jag kommer utsättas för frestelser är markerad i kalendern. Gäller att vara förberedd och inställd på vad som gäller. Kom igen 3 veckor sedan blir det ju slappare så det är ju inte precis synd om mig :-)
Är du med? Vad tänker du göra de 3 kommande veckorna som kan påverka din hälsa? Träna något speciellt? Kosten? Spa kanske?

Torsdagsmorgon inlägg
Tankefull idag

Idag är det många tankar och en liten konstig känsla i kroppen. Anledningen är att min pappa skulle fyllt 66 år idag. Är 6 år sedan han hastigt gick bort - helt oväntat. Och denna dagen och årsdagen för dödsfallet är alltid konstiga dagar. Även om sorgen inte är lika tung så är man ändå fortfarande tung i hjärtat. Blir en runda hem till mor imorgon och med blommor till minneslunden.

Onsdagsinlägg
Dag 130 - 22 dagar kvar utav challengen

Tog en vilodag idag från träningen för kroppen kändes lite sliten. Har lite myror i brallan men det var helt rätt beslut. Annars hade jag inte kunnat ge allt imorgon när jag ska köra ett morgonpass och sedan zumba på kvällen. Vill ju svettas så mycket som möjligt innan invägningen på fredag.
Är nervös inför vågen för det är så svårt att gissa vad den ska visa. En vecka när man tycker att det känns bra och man känner sig lättare så är det plus och sedan tvärtom. Men huvudsaken är att jag ställer mig på vågen och att jag bara gör det en gång i veckan. Det är ju en del utav utmaningen.

Är ju förresten 22 dagar kvar utav mina 152 dagar. Är stolt över det jag åstadkommit och vad som jag ska se till händer i framtiden. Det är ju inte över nu - det är för livet! Målet är 78 kilo detta året och att vara vältränad. Jag ska vara STARK!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass