Dag 150 - Ibland känner man sig som en bov

Har varit en väldigt bra dag som inleddes med mitt tredje spinningspass sedan jag gav mig på det projektet (också allmänt kallat "vänja arslet vid en sadel".projektet i detta hushåll). Okej inte helt in love yet men lite småkär. Speciellt eftersom man svettas så. Det måste ju betyda att det är effektivt. Undrar varför man svettas så egentligen? Sedan sista jobbdagen på kontoret för imorgon kör jag halvdag hemifrån. Sen är det ju semester och inte åter förrän den 13 juni!

Efter jobb har jag också kört ett tufft PT-pass. Så mer svettningar. Va fan har jag inte gått ner till 87,8 kilo på fredag så kommer jag bli besviken. Borde ju ha svettas flera kilo idag. Jaja om inte annat har jag gjort allt jag kunnat. Har nu också 220 minuter kvar på min utmaning. Så det blir 110 min per dag. Bara att köra på :-) Plus vann den inre monolog idag när jag gjorde ärende på stan om att jag visst var värd en bakad potatis med fyllning. Men jag stod emot och käkade den medhavda laxlådan.

Idag utsågs också vinnaren i min lilla tävling om min extra biljett till SUPER SATURDAY. Svårt att välja och man vill ju dela med sig till alla och inte göra någon besviken. Vet ju hur man själv hade reagerat dvs man hade ju blivit besviken. Känner mig som en bov men jag har ju bara en biljett och någon måste vinna den. Hoppas inte de andra medtävlande blir sura :-( Men Malin som vann biljetten blev jätteglad så då glömde jag de känslorna för en liten stund. Ja jag vet jag ska sluta noja men man vill ju göra alla glada.

Har din dag varit suverän?

Kommentarer

  1. Ja det har den!=)) Sommaren kom ju som i ett trollslag å dagen avslutades med ett pass indoor walking, det är tur det finns ac på gymmet, haha! Efteråt är man så nöjd att man gick dit å slet en stund!

    Jag hoppas verkligen inte att det gjorde nåt att jag länkade hit i mitt inlägg...kom på att jag kanske skulle frågat...=S Men tanken var ju god, är jätteinspirerad av ditt sätt att motivera dig själv med träningsminuter å utmaningar! Nu längtar jag till 4 juli så jag kan köra igång min utmaning för halvår 2 med lchf.=)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Åsa, Gjorde absolut inget. Länka på :-) Jag blev bara glad att någon annan kan ha nytta av mina tips :-) Kommer följa dig och heja på dig! Kram tina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass