Dag 129 - Jag överlevde...

Imorse gick jag på lite svaga ben till gymmet för att testa spinning. Hade med min extra gelesadel och för säkerhets skull mina rosa gympaskor - känner mig lite mer som en superwoman då :-) Tänkte det är lika bra att erkänna direkt och be om hjälp. För är det något jag har lärt mig de senaset månadern så är det att människor är väldigt hjälpsamma om man erkänner att man är tex nervös och inte vet.

Och som en del i min utmaning har jag ju att utmana mig själv att vara mer social och inte den blyga Tina. Så jag tog tjuren vid hornen och hälsade glatt på mina nya spinningkompisar dvs ta kontakt, hälsa, byt några ord. Fick direkt lugnade ord när jag erkände att jag var nybörjare och erbjudande om hjälp. Vilket jag tacksamt tog emot och vips så satt jag på cykeln. Tack instruktör Linn och spinningkompisarna!

Tyckte faktiskt att det gick hyfsat. Gumpen skrek "Är du helt från vettet?" hela "cykelresan" och det var lite läskigt att släppa styret eller att stå upp och cykla. Men jisses vad man svettades och när det blev trögt körde jag mantrat för mig själv dvs "just do it, 78 kilo, ingen kommer göra det åt dig". Och helt plötsligt vart passet slut. Så jag ska tillbaka nästa tisdagmorgon och göra ett nytt försök. Har du testat spinning?

Kommentarer

 1. Jag har inte testat spinning, det verkar läskigt. Kanske jag kan prova nu? =)

  Du är en förebild!

  Kram,
  Sofia

  SvaraRadera
 2. Japp, kör säkert två-tre pass i veckan.;)

  Du är ju hur duktig som helst!! GO GIRL!!!=))

  Kram

  SvaraRadera
 3. Spinning är min favoritträning.
  Hoppas du fortsätter med det. Det kan ta några gånger innan man kommer in i det på riktigt. Men sen älskar man det! =)

  SvaraRadera
 4. Men ojoj vad jag har ont i baken eller snarare i mellan benen :-( Fast jag ska ge det några gånger till.

  Tack så mycket för er peppning - det hjälper så otroligt mycket!

  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass