Dag 144 - Okej nu får det räcka

Tredje dagen hemma och nu får det vara nog. Imorgon går jag till jobb. Känner mig bättre och bättre så nu får det räcka med förkylning för denna gången. Har varit duktig flicka - har vilat och vilat. Känner också att nu har jag energin tillbaka i kroppen. Men de två närmaste dagarna blir träningen promenad utomhus. Behöver komma igång i lugn takt och frisk luft är ju aldrig fel.

Förresten imorgon är det 8 dagar kvar på Challengen men som ni vet fortsätter jag på denna banan även efter det datumet. Dock satte jag upp ett träningsmål på 2500 minuter under den 1 maj - 3 juni. Har gjort 1630 minuter och har alltså 870 minuter kvar... Hmm det blir tufft detta men än ger jag inte upp. Tror du att jag klara det?

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass