Dag 148 - Mätt i magen

Dagen inleddes med zumbapass och crosstrainer så 80 minuter kan läggas till handlingen. 440 kvar för att nå slutmålet. Sorry mycket skriveri om träningsminuter just nu. Sedan bar det iväg till Kulturens Östarp för att fira svärmor. Mycket god mat men jag tycker jag uppförde mig :-)

Sen blev det tuffare när alla smaskade på creme brule och chokladmousse till efterrätt. Tur att jag var jäkligt mätt men man blir ju ändå frestad. Efter det kaffe hos svärisar och då måste det ju serveras godis och gräddbullar. Bara att bita ihop, ignorerar andras smaskande och sockerdofterna. Och smutta på vatten. Åh vad livet kändes rättvist då....

Jaja nu smaskar jag på färska jordgubbar så helt fel är det väl inte :-) Annars är allt packat inför morgondagen som vanligt dvs planera är A och O (varför säger man så egentligen?). Äggen kokade och packade, lunchen förberedd och packad, gymkläderna för morgonens pass framlagda och badkläderna packade för aqua zumba på kvällen. Redo för måndag och sista veckan på Challengen. Är du redo?

Kommentarer

 1. Så imponerad av din crosstrainer - träning!

  SvaraRadera
 2. A och O = alpha & Omega = början till slutet
  Alpha och Omega är första och sista bokstäverna i det grekiska alfabetet.
  Planering är A och O = Planering är allt :-)

  Citat från bibeln ( inte säker på att det är ordagrant)
  Gud säger: jag är alpha och omega, jag är början och slutet.

  Bara lite kuriosa :-D

  SvaraRadera
 3. Tack Irene! Jag är faktiskt också imponerad för jag kommer ihåg när jag inte ens klarade 5 minuter.

  Aha tack för det - tur du kan hjälp mig!!!

  Kram Tina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass