Dag 131 - Nu kör vi!

Insåg imorse att shit 3 sista veckorna på 152 dagars Challengen och nu gäller det. Tänker köra extra tufft de sista veckorna för sedan vet jag att juni blir lite slappig med Italien resa och sockerdagar. När jag menar köra tufft så kan jag inte göra så mycket mer på träningssidan. Fast jag kommer nog köra lite mer kondis än styrka. Det vill säga fettförbränning och inte byggande. Dock bränner ju muskler mer när de är väl på plats men det tar vi i nästa fas.

Nä när jag menar med extra tufft menar jag maten. Inga utsvän  med bakad potatis etc. Nu kör vi hardcore i 3 veckor och hoppas att det ger resultat på vågen och kroppen. Så maten är förberedd, planerad och dagarna när jag kommer utsättas för frestelser är markerad i kalendern. Gäller att vara förberedd och inställd på vad som gäller. Kom igen 3 veckor sedan blir det ju slappare så det är ju inte precis synd om mig :-)

Är du med? Vad tänker du göra de 3 kommande veckorna som kan påverka din hälsa? Träna något speciellt? Kosten? Spa kanske?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass