Dag 136 - Tuff spinning och ny frisyr

Är väl en hyfsad sammanfattning av dagen :-) Tuff spinning pga ett krångligt höger knä. Beror nog på vandringen i lördags och mördarbackarna. Plus att jag hade lite kolisar i kroppen så lite seg. Efter det jobbat och haft trevlig lunch med kollega. Bytte ut potatis mot sallad och tog inget bröd. Duktig kicka!

Sedan till frissan för att få bort det gråa och kapa lite. Välbehövligt. Kom ut med väldigt rött hår och kort. Hmm hur ska jag få rätt på detta imorgon. Blir nog bra annars blir det kepsdag. Nej blir inget foto idag. Kanske på lördag när jag ska ha min nya fina klänning på tjejpartajet. And by the way imorgon när jag vaknar är det 16 dagar kvar till pommes. Not that I am counting...

Kommentarer

  1. Hahahaa, nejnej du räknar inte alls! Är det meningen att du ska ha en "grisdag" då eller vad är planen? Är lite nyfiken...;)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Inlägget om Dag 137 tillägnar jag dig Åsa :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass