Dag 124 - Matinspiration

Jag är en rutinmänniska som gillar genvägar. Tycker egentligen om att laga mat men prioriterar det liksom inte. Så det blir mycket samma saker och nu börjar jag tröttna rejält. Kanske inte konstigt att man längtar efter choklad om man käkat kokt ägg till mellis i ett halvår. Eller kyckling alt kotlett med wokgrönsaker och fet sås till lunch :-)

Så nu måste det bli ordning på maten. Har letat upp lite nya recept som ska testas i helgen. Har även köpt in några lchf kokböcker. Eftersom jag får många frågor om maten så tänkte jag dela med mig utav de recepten jag gillar. Till exempel så ska jag göra äggmuffins med olika smaker till mellis som man kan frysa in och tina - perfekt me like! Återkommer här om de blev goda...

Jag måste helt enkelt prioritera maten på samma sätt som träningen. Har inga problem att planera min mat. packar ju ihopa kvällen innan etc. Men det finns ju så mycket som är gott och man behöver variation så man inte lessnar. För det är då man blir frestad och faller dit. Hur gör du med din mat?

Kommentarer

  1. Jag lagar en del storkok å stoppar i frysen, är alltid bra att ha när fantasin tryter. Då vet man att man inte råkar laga "fel" mat eller faller för frestelser när hungern kommer. Jag försöker variera just för att inte tröttna. Å jag letar på nätet för att få inspiration!=)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass