Dag 142 - Jaha jag får väl inse fakta

Sedan det halsonda i fredags har jag förträngt att jag känt mig krasslig men idag gick det inte längre. Fick gå hem från jobb och sov i 4 timmar i sträck. Huvudet är tung liksom andningen och jag känner mig bara risig. Skulle nog inte tränat i helgen men det är ju lätt att vara efterklok. Plus att jag var så sugen på det och hade spring i benen så jag hade nog inte gjort så annorlunda ändå.

Tvingade mig till jobb imorse för att jag så gärna ville gå på aqua zumban ikväll. Men fick inse att blir man andfådd och trött av att gå uppför trappan så kanske en kall pool inte är ett alternativ. Gick hem med tungt sinne och besvikelsen var stor. Kan då säga att jag blev lite gladare att passet blev inställt pga sjukdom. Ja alltså inte på grund utav att jag var sjuk hur gärna jag tror att min närvaro hade förgyllt kvällen...

Så det blir ingen spinning eller PT imorgon utan sängliggande som står på schemat. Lite stressande pga majmånads träningsmål med 2500 träningsminuter och viktmålet med bara 0,5 kilo kvar. Dock hjälper ju inte mens ovanpå det och att jag tröståt en macka idag. Jaja det löser sig - det är ju hela 11 dagar kvar... Huvudsak är att jag är pigg till lördagens zumbaparty på Isstadion i Malmö. Hoppas du mår bra!

Kommentarer

 1. Krya på dig! Vikten att lyssna på kroppen ibland, det lönar sig i längden (oj vad klok man kan låta när man ger råd till andra ).
  Tror ändå att man ställde in aqua zumba när man fick reda på att du var sjuk :-)

  SvaraRadera
 2. Tack Irene! Ja visst var det så :-)

  SvaraRadera
 3. Oj, men krya på dig!! Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass