Dagens kändis

Och då var hemligheten avslöjad... Jag är med i dagens Expressen. Har gått undan får jag säga men ett jättekul äventyr. Mera sånt i Butterflys liv tycker bloggerskan :-)  Nervigt var det också att dela med sig utav Före bilden. Den har nämligen bara jag och maken sett tidigare. Finns ju inte så många bildexempel från tyngsta tiden och den visar naturligtvis skillnaden på bästa sätt. Men ändå nervöst att dela med sig.

Fast det är ju det detta handlar om; att utmana mig att vara modigare och det funkar! Känner mig stärkt utav allas kommentarer och hejarop. Och detta hjälper ju också mig att förstå vad jag faktiskt har åstadkommit. Ska få lite fler bilder från fotosessionen och då publicerar jag dem här tillsammans med lite andra före bilder. Är ju roligt att ha som en påminnelse och motivation.

Med på första sidan - ni vet det är Lotta och jag...

Och inne i tidningen...

Och var är den bilden tagen... jo hemma framför fondväggen i köket

Kommentarer

 1. Jag kommer att testa lchf och hoppas kunna bolla lite tipps och råd med dig
  Hälsningar Kristina

  SvaraRadera
 2. Hej Kristina!

  Självklart bara lämna en kommentar eller maila mig!

  Kram Tina

  SvaraRadera
 3. Hej Tina !
  Duktig tös !
  Lycka till även i fortsättningen !
  Mvh
  Elisabeth på Jakriborg

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket Elisabeth på Jakriborg :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass