Idag fortsätter äventyret

Igår bidde det vila för denna. När klockan ringde 06.00 så gick det bara inte. Kroppen kändes som bly efter FightCircuit-passet kvällen. Tog nog i mer än vad jag trodde :-) Nåja jag sov vidare en timme till och vaknade lite mer utvilad istället.

Men idag fortsätter äventyret. Morgonpasset på löpbandet är avklarat och efter jobb blir det SatsEnergy i Malmö. Detta passet ska vara så här enligt SATS: "Här utlovas enkel och tuff konditionsträning blandat annat med enkla steg inspirerade av hur atleter rör sig. Klassen består av två utmanande konditions-toppar, i återhämtningen däremellan och på slutet innan stretchen finner du funktionella styrke och balansövningar för hela kroppen."

En himla bra grej på SATS hemsida är att vissa passbeskrivningar har också en kort filmsnutt som visa lite från passet. Tyvärr fanns ingen för just SatsEnergy. Men på fredag är det dags för Crosstraining och det illustreras så här: http://www.youtube.com/watch?v=dJfqTvSm7bE&feature=player_profilepage Så då får jag ju en chans att öva på dips igen :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass