Idag är jag en fighter

Okej dag 2 på SATS äventyret och ikväll är det FightCircuit på schemat. Vad är det? Enligt SATS hemsida så ska jag bli en fighter: "Ultimate Fighting, MMA, Taekwondo och Karate - FightCircuit är en klass inspirerad av kampsportare och sättet de tränar på. FightCircuit är höstens tuffaste nyhet och uppbyggd kring olika stationer där du utmanas att öva upp din snabbhet, spänst, styrka och balans. FightCircuit vänder sig till dig som gillar tuff och effektiv träning. I grunden är det den egna kroppen som används och du behöver inte oroa dig för vare sig blåmärken eller att ha med en träningspartner."

Spännande kväll som väntar och överlever bloggerskan så lär ni kunna läsa om det här :-)

Kommentarer

  1. Hej Tina
    Jag har kört en strikt LCHF i ca 3 veckor nu och jag har fått dålig andedräkt. Har du något knep för detta? Tror du att det kommer att gå över?
    Jag vill inte börja med tuggumi för min mage har blivit så lugn nu. //camilla

    SvaraRadera
  2. Hej Camilla, jag vet att det kan vara en av biverkningarna med strikt LCHF och när kroppen hamnar i ketos. Själv har jag ingen erfarenhet utav det men vad jag har kunnat läsa mig till så ska detta vara under tiden kroppen ställer om sig dvs det ska försvinna efter en tid. Annars är tipset att öka lite på kolisarna för att det ska bli bättre. Ett annat alt kanske kan vara SB12? Återkom gärna med hur det går. Lycka till.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass