Utvärdering och nytt mål

Jaha då är ju oktober slut och vi är inne i novembers första dag. Då är det också dags att utvärdera månadsmålet och sätta upp ett nytt. Mitt oktobermål var ju att utmana mig i varje träningspass och det tycker jag verkligen jag har gjort. Har ökat en hel del i vikter i gymmet och älskar känslan av att känna sig stark.

Mitt mål nu under november är att göra medvetna kostval. Om jag ska ha någon chans att nå mitt slutmål på 78 kilo så måste jag skärpa till kosten ett snäpp till. Därför går jag tillbaka till ett fungera koncept. Det blir ingen mer pizza eller pommes förrän min födelsedag den 28 dec. Utan nu kör jag LCHF a la Tina fullt ut. Vad är ditt novembermål?

Kommentarer

 1. Du imponerar och inspirerar gång på gång Tina!
  Mitt novembermål är att klara milen på 42 min blankt samt öka på 10% på vikterna i samtliga övningar/utföranden när det kommer till styrketräningen :)

  Hoppas flytten gått bra och att allt faller på plats :) Huset ser ju ut att vara helt fantastiskt perfekt!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Detsamma Sofie! Fixar du - heja heja heja!!! Allt har gått bra med flytten och vi stormtrivs. Du är väl också på gång om jag förstått det hela rätt. Ha det gott! Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt Tina!
  Ska du köra styrka någon kväll denna veckan?
  Kram från den trötta soffsittaren i morse ;)....

  SvaraRadera
 4. Hejsan den trötta soffsittaren :-) Jag tänkte köra på torsdagkväll tror jag. Hänger du på? Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass