STORLEK 42...

..vill jag skrika från the top of the mountain!!! Jag har köpt 2 par nya jeans för de gamla smaljeansen trillar snart itu och börjar sitta lite väl löst. Att hitta byxor är en mardröm och jeans ska vi inte snacka om. Men då jag älskar modellen på mina nuvarande och jag visste att det fanns en storlek som vart mindre som kanske kunde passa mig nu.

Dock har jag skjutit på att gå och prova för jag vill inte bli deppig. Har faktiskt inte shoppat mycket vanliga kläder detta året. Har ju varit mer att jag har en garderob full med kläder som jag försökte komma i. Men nu börjar de kläderna bli lösa och/eller jag börjar tröttna hjärtligt på dem. De har ju hängt där och hånat mig och påmint mig.

Fast inte nu längre. Igår samlade jag mod till mig och stegade in på http://www.zizzi.dk/ på Burlöv Center. Plockade lite bland jeansen och sen tog jag en hög och gick in i omklädningsrummet. Och de passade i storlek 42!!!! Ja jag vet att storlekarna skiftar från affär till affär men samma modell i en storlek mindre is all I need to know.

Detta betyder att jag har gått från mina fetjeans i storlek 46 som jag inte fick på mig i början på året. Till storlek 42 i samma jeansmodell som sitter perfekt och inte ens tajt i midjan utan lagom. Tjoho känner shoppinglustan komma tillbaka. Nu ska jag bara samla lust till att hitta lite nytt och ta tid på mig att pröva rätt storlek för det har jag ju ingen aning om. Vet du din klädstorlek och har du något tips för att jag inte ska bli så deppig om inget sitter bra?

PS! Bildbevis kommer :-)

Kommentarer

 1. Härligt när man kommer i en mindre storlek... Det är så bra jobbat... hejja hejja dig...
  Kram Cee

  SvaraRadera
 2. Wow vad bra. Jag som hamnat i en lång, lång svacka har gått upp i antal kg... och köpte nya byxor i en större stl häromveckan. Stl 48. Inte kul. Måste ta tag i det igen. Nu!

  SvaraRadera
 3. Härligt att du kommer i en mindre storlek, jag förstår precis hur du känner dig. Har själv tagit mig ner till storlek 38 nu från 46 och kan fortfarande inte fatta det. Men det är seriöst stor skillnad mellan olika märken och butiker. Så ta det inte så hårt om inte samma storlek funkar överallt. Mina största byxor (strl 52) kommer från fjällräven. Deras storlek 42 passar mig idag och inte storlek 38. Antar att fjällrävens friluftsmänniskor är mindre än andra?? Hur som helst grattís till nya storleken, snart blir det 40. :-)

  SvaraRadera
 4. Ååå vilken toppenbra känsla! Härligt! Å bra jobbat!!=) Jag tänker så här när jag provar kläder, i alla butiker är storlekarna olika och om jag skulle bli tvungen att köpa en storlek större i en affär mot vad jag köpt i en annan så handlar det ju inte om att jag blivit tjockare på en dag eller två utan helt enkelt om att kläderna är olika!=)

  SvaraRadera
 5. Åh tack så JÄTTEMYCKET för era kommentarer. Er pepp är en stor del i min framgång att ens nå 42:an! Kram på er!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass