Positivt överraskad...

Idag var det dags... att testa receptet på LCHF 2 minutersbröd som jag skrev om härom dagen. Jag är en kräsen tös även om jag har förbättrat mig avsevärt men jag är alltid lite skeptisk till nya matgrejer :-) Fast har man fått mandelmjöl utav Anna måste man ju testa. Och jisses jag blev överraskad!


Alla ingredienser
 Röran är redo - ska detta bli bröd....
 Waiting...
 Hmm är detta färdigt? Ser ju inte ut som på bilden men i och för sig det gör det väl aldrig :-)
 Okej nu kör vi - ekologiskt Bregott, skinka och ost så då ser vi inte fejkebrödet
 Joho det vart faktiskt gott! Jag blev faktiskt mätt på en halva (jag och mina portionsstorlekar..).
Detta kommer jag gör om och tack till Anna!!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass