Världens bästa service!!!

Idag har jag varit med om något jag aldrig trodde skulle hända mig. Jag har gått in i en vanlig klädesbutik och gått ut supernöjd utan att ha valt ett enda plagg själv. Vad jag menar? Jo den bloggerskan har ett litet hemligt fotouppdrag denna veckan. Och till det var uppmaningen att hitta några outfits - gärna något med färg och klackar..

Öhh har ju typ inte handlat vanliga kläder detta året förutom jeansen i lördags. Har ju ingen clue om min storlek och det är jobbigt. Plus osäkerheten att hjärnan inte riktigt förstått hur kroppen ser ut i dagsläget. Kläderna i garderoben börjar ju bli för stora och jag är trött på dem. Och med ett hemligt fotouppdrag så kan man ju inte ha gamla paltor eller hur?

Helt desperat rusade jag ut kl 10 när butikerna öppnade för då hade jag 45 minuter ledigt sedan var massa möten, nagelfix etc inbokat. Smidigt att ge sig själv så gott om tid liksom :-) Först in på NoaNoa och där hittade jag en jättefin röd klänning men den vart för stor. Över gatan såg jag en butik som heter Krizi.

Har aldrig varit där inne men nu vart alla affärer en möjlighet för att slutföra uppdraget. Rusade in med något vilt i blicken och började kika runt lite. Men usch vad jag kände mig vilsen. Färg jaha, passar det mig, nä det gillade jag inte, JOBBIGT! Då kommer en elegant kvinna fram till mig och frågar om jag behöver hjälp.

Oftast är ens första reaktion - nä jag bara tittar... men idag bara kom det hur mig ett stort rungande och ynkligt JA. Suzanne som kvinnan heter frågade då vad jag letade efter och jag försökte förklara efter bästa förmåga - vad, hur, varför etc. Alltså denna kvinnan vart min räddade ängel idag och den servicen som hon gav mig var av världsklass!

Hon skickade in mig i omklädningsrummet och började skicka in kläder. Gav mig rak och direkt feedback, tips och råd och hittade två outfits som är som gjorda för mig. Både vad det gäller kroppsform men också personlighet. Har aldrig varit med om dess like. Jag gick in en vanlig storleksaffär och kommer ut med två dunderoutfits i storlek 40/42....

Suzanne snabbsydde också in kjolen i midjan och var noga med att påpeka att jag måste komma tillbaka med den så hon kan sy det ordentligt. Alltså vilken kvinna! Jag blev så himla glad att när jag skulle hämta kjolen på eftermiddag gick jag och köpte lite fina blommor till henne med ett tack-kort.  Det var hon verkligen värd.

Så jag kan varmt rekommendera Krizi i Lund (Lilla Fiskaregatan), Ystad och Limhamn och var inte rädd att be om hjälp. Du kommer definitivt inte att ångra det!!! Suzanne - du har fått en kund för livet och jag kommer definitivt tillbaka!!!!

PS! Jodå jag kommer visa outfitsen och jodå jag kommer berätta om hemligheten men just nu får jag inte säga mera. Dock kan avslöja att det blev en kort svart kjol med kuliga detaljer plus en topp och en jättefin Camilla Thulin klänning...

Kommentarer

  1. Vad härligt :) Man blir ju glad av att bara läsa om det.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass