Min gästvecka hos SATS Entre

Blev visst lite trött i ögonen igår och orkade bara inte blogga. Hade ju inte gjort min utvärdering utav min gästvecka på SATS Entre rättvisa. Men nu har du hållits på halster länge nog så medan jag kör styrka på Studio S kan du läsa detta.

Först och främst ska jag tacka finaste Nelle för hon fixade ett gästpass till mig på SATS och för att hon tog sig utanför sin bekävmlighetszon och var med på Sh'bam igår. Tack Nelle! Min vecka har varit väldigt rolig på SATS och vilket fint gym. Önskar jag kunde gå på CrossTraining och FightCircuit för det var grymt kul!

SATS Entre Ligger ju i det stora shoppingcentret Entre och det är både bra och dåligt. Bra för det är enkelt att köra dit (ligger i "början av Malmö" från Lundahållet) och så parkerar man i garaget. Lite dyrt blir det ju dock men bor man i närheten slipper man ju det. Bra för att man kan passa på att shoppa lite innan alt ta en fika efter träning. Dock är det mindre kul att genomsvettig och hungrig först ta sig igenom Food Courten och sedan alla shoppande människor.

Gymmet är väldigt fräscht, fina salar och mycket utrusting såsom TRX och Kettlebells (nä då jag är inte alls insnöad på det). Också väldigt duktiga instruktörer och hjälpsam personal. Det som avskräcker mig lite är dock receptionisterna i sina suits. Blir lite intimidated även om jag förstår att SATS kanske vill framstå som mer professionella än andra gym.

Men jag tror aldrig i mitt liv jag har gjort så många utfall och benböj. Sarah och jag konstaterade igår efter 45 minuters dans under Sh'bam och 45 minuters Shape (typ BodyPump) att vi kändes oss lite sletna. Kanske inte konstigt med 4 cirkelträningsliknande pass varav FightCircuit helt klart vart det tuffaste men kuligaste och 2 kondispass där SatsEnergy var roligaste mest tack vare duktig instruktör.

Så jag måste ge veckan på SATS högst betyg trots kostymer för jag har tränat mitt arsle av mig (eller jag hoppas ju det...). Förresten en annan sak - i stan så går fler killar på pass, ute på landet inte så många om ens någon och i stan tjoar man inte på passen dvs deltagarna hejar inte fram varandra utan man är mer tyst. Lantisar är bättre på att tjoa. Någon som har samma erfarenhet?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass