Nästa vecka är det SATS som gäller!

Jag har aldrig tränat på ett SATS gym men nästa vecka är det dags! Jag har nämligen fått möjligheten att träna en vecka på SATS Entré tack vare min fd kollega Nelle. Jag tycker det ska bli himla kul och jag laddar för fullt :-)

Just nu funderar jag på dessa passen:  mån 18.30 Kinesis, tis 17.30 Fightcircuit, tors 17.00 SatsEnergy, och sön 10.30 Sh'bam. Plus att en dag tänkte jag köra i gymmet. Sen har jag lovat Nelle att följa med på ett yogapass. Verkligen utanför min comfort zone men man måste ju utmana sig!

Har du tränat på detta gymmet och/eller gått på något av ovanstående pass? Vad tyckte du? Som vanligt följer bloggen med på äventyret. Tänkte förresten på en sak imorse när jag körde på Studio S - måste ju göra ett foto repotage därifrån också så ni känner er som hemma. Kommer snart.

Kommentarer

  1. Hej Tina,
    Vad spännande att få höra dina åsikter om SATS. Både jag och Tina tränar där.Själv har jag testat Nautilus,Friskis och World Class. SATS är bra, men har en del att önska.
    PS: Vilket fint hus ni flyttat till, inte utan att man blir lite avis.
    Häls Jennifer i Fast i en fatsuit.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass