Inspirerande föreläsning

Vilken inspirerande föreläsning jag fick äran att följa med på. Anna berättade om sitt mål att cykla till Kebnekaise. Väldigt öppet och modigt att berätta att första gången misslyckades hon medans andra gången så blev resan helt annorlunda. Framför allt för hennes inställning var totalt different mot tidigare.

Hon var en otroligt duktig talare tyckte jag för hon använde framför allt bilder hon tagit under resans gång samt en illustration på white board. Allt blev mycket mer levande för oss åhörare. Hon listade också sina framgångsfaktorer som var: resan är målet, tid, vila, nätverk, tur, nöjd.

Det vill säga att målet var inte Kebnekaise utan vad som händer under förberedelserna och under resan - allt annat var en bonus, tid - inte stressa utan det fick ta den tiden det tog, se till att vila så att hon orkade hela vägen, nätverk - få stöd via bloggen, ta kontakt med människor, familjen etc, tur - framför allt i inställning att tex tur att motvinden kom den dagen det var uppförsbackar och nöjdhet dvs vara nöjd med varje dag för då blir nöjdheten mycket mer än att man bara firar målgången.

Som skrivet väldigt inspirerande och jag kände verkligen igen mig i hennes framgångsfaktorer. Hur jag menar? Till exempel min hälsoresa är ju det viktigaste inte exakt målvikt utan att jag är tillfreds under vägen för vem vet när jag når min målvikt dvs det får ta den tid det tar. Jag har verkligen lärt mig att lyssna på min kropp. Vilken mat mår den bra av, vilken träning mår den bra av, hur är dagsformen - är det dags för vila/lugnare träning/hård träning/stanna hemma för att jag är sjuk och inte tvinga mig till jobbet. Nätverket - maken, min blogg, S Tjejerna (återkommer till detta i ett annat inlägg), alla nya kompisar jag fått under detta året, familj & vänner.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass