Kalla mig Alternativ-Tina

Jag är en sucker för cirkelträning dvs olika stationer där man ska göra en specifik övning. Oftast i intervaller tex 45 sek sedan fortsätter du till nästa. Gårdagens Crosstraining vart ett sådant pass. Ja okej det inledes med gåsalöpning men nu bara gör jag det.

Det som dock ställer till det lite för mig är följande: axlarna, svanskotan, knäna, för många kilo och ibland feghet. Och en station igår var kullerbyttor. Yeah right då gäller all the above. Som tur är har jag en stor bank av övningar i huvudet nu för olika muskelgrupper. Så när instruktören går igenom övningarna går jag igenom i mitt huvud vad min övning kommer vara.

Jag fick faktiskt beröm igår trots att jag inte gör de rätta övningarna eller min variant av det hela. jag vill ju inte stå still, eller skada mig eller maska så därför kör jag på så gott jag kan. Fick beröm för min TRX-teknik :-) I love TRX och blev jätteglad när jag såg banden vid en station. Fick också beröm för mina alternativa övningar. Instruktören sa att det var bra att jag gjorde så för var och en känner sig kropp bäst och att jag hela tiden ersatte med övning för rätt muskel.

Och slutligen fick jag oväntat beröm...för mina dips. Andra gången i mitt liv jag gör den övningen och jag fick "Snygga dips". Kände mig väldigt stolt! Så ni kan kalla mig Alternativ-Tina eller Sarah's variant AlternaTina :-) Hmm man kanske skulle döpa om bloggen...

En rolig grej med gårdagens pass var att intervallets längd bestämdes utav en roddmaskin. Den i salen som satt vid roddmaskinen skulle ro 250 meter sedan fick man byta. Ibland kändes det som en evighet och ibland gick det undan. Jisses vad jag rodde kan ni tror :-)

Hmm undra hur långt jag kan hoppa...
 Träningspasset kan börja...
En suddig bloggerska
 Stretchrummet (ena sidan av det)
 Cykelsalen
 Bodybalance/Yoga salen
 Morgondagens pass

Kommentarer

  1. Du är ju en iller för sjutton!=)) AlternaTina tyckte jag var ett bra namn!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass