Lite fler bilder från fotograferingen

Fick igår några av de bilderna som Expressen fotografen Tomas LePrince tog. Tack Tomas! Här ser ni Camilla Thulin klänningen plus att jag också hade min tuffejacka på mig. Åter igen förstår ju verkligen varför Expressen valde de bilder de gjorde. Är helt enkelt störst skillnad mellan före och efter och jag ser ju smalare ut på de bilderna. Och det får man ju tacka för - jobbigt nog med före fotot :-)

Min fina klänning. Så mjuk och skön! I am in love helt enkelt!
En närbild 
 Hmm jacka som snuttefilt när man egentligen ser smalare ut utan... något att tänka på...
 Maken kallar mig Musse Pigg för det ser ut som jag har öron dvs bollarna på fondtapeten...

Kommentarer

 1. Super fina bilder Tina!!! Så roligt!
  Kram Rebec

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket Rebeca! Och blomman är ännu finare nu så spring och köp en :-) Kram

  SvaraRadera
 3. Vilka fina fotografier. Riktigt snyggt. Helt galen vilken skillnad på dig före och efter. Väldigt imponerad!

  SvaraRadera
 4. Åh tack så mycket Jeanette! Ja det är svårt för mig att hänga med i huvudet på skillnaden. Har svårt att förstå att det faktiskt är jag - både på före och efter. Men det är väl något man får jobba med... som med allt annat :-) Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. DU är så snygg så, och vilka underbara kläder. / Margaretha

  SvaraRadera
 6. Tack så jättemycket finaste Margaretha!!! Inte lika snitsigt kl 06.30 på gymmet :-) Kram Tina

  SvaraRadera
 7. Åh va fin du är och vilken underbar klänning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så jättemycket Ceciliah (förresten vilken vacker stavning!)! Ja visst är den. Och i mjukismaterial och strykfri - me love!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass