Lite bilder från gårdagens mingelstök

Som jag skrev igår så blev det inte mycket "egengjort" på årets julmingel. Tiden har gått åt att få iordning huset, jobb och träning. Men vi fick upp julpynten och skinkan blev griljerad - alltid något :-) Men inte vad som bjuds som är det viktigaste utan att umgås så ja de köpta lussekatterna gick tydligen att äta...

Julemysigt hus Glöggstationen - själv dricker jag inte glögg men doften hör ju till liksom.
Gotter - japp det blev några nötter och potatisskruvar sedan överlämnades det andra till gästerna.
 Gästerna fick också testa de nya ädelostvarianterna - inte poppis så tuberna bara vart lite klämda.
Desto mer surdegsbröd och sill gick åt. Själv tycker jag sill är äckligt - vad tycker du?
 Jag höllt mig till kokta ägg, julskinka och någon prinskorv - what a surprise eller...

Psst! Känner nästa att jag måste redovisa allt jag äter nu när man vart "modell" för en matartikel men vet ni vad det känner jag inte riktigt för utan jag kör på som vanligt dvs lite matinlägg med mina matvanor/matåsikter, mycket träningsinlägg, en del inredningsinlägg och en hel del bara roliga/deppiga/undringa inlägg - vad säger ni? Vi kör på som vanligt va?

Lägger dock  in brasklappen för nytillkomna - ja jag må servera sockersaker och en massa kolisar men det betyder inte att jag äter det. För bara för att jag har valt att äta på ett visst sätt så packar jag inte det på mina gäster mer än ibland. Kanske skulle berätta att prinskorvarna vart stekta i kokosfett, det serverades ekologiskt Bregott och ekologisk sill och en av glöggsorterna vart ekologisk... tror ni fattar :-)

Kommentarer

  1. Så gott det såg ut med skinka och sill...måste nog göra en skinka tidigt i år annars brukar det bli dan före julafton.
    Ser så mysigt och juligt ut på bilderna.

    SvaraRadera
  2. Tack Tackan! Ja det vart jättemysigt!!! Lycka till med skinkan :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass