A Kodak moment...

Kvällens pass var ju som skrivet tidigare SatsEnergy. Jag var på plats på gymmet ca 16.35. Då fick jag ett sms från gymkompisen Sarah att vi ses där kl 17. Öhh njae det är då passet börjar... Stackaren fick raca till Malmö medan jag oroligt vankade i repan som en blivande fader på BB.

Försökte peppa mig själv att jaja men jag ska gå i alla fall och det är inte varje gång man kan ha någon med mig. Men när Sarah spurtade upp för trappan 5 i 17 så var det ett Kodak moment. Ni vet som i kärleksfilmer där killen och tjejen springer mot varandra på en solig äng och omfamnar varandra på mitten. Så glad blev jag när Sarah hann till passet.

Hon bytte om i 180 medans jag uppehöll instruktören med kallprat :-) Klart jag hade klarat mig själv men det blir alltid kuligare om man har någon med sig. Dagens pass var ungefär som BodyAttack men man gjorde övningarna i lite "lugnare" tempo eller snarare man fick tid att göra övningen ordentligt och det var lite enklare koregrafi.

Instruktören var också den bästa hittills. Vilket energiknippe och med ett stort leende hela passet. Me liked a lot! Som vanligt kan jag inte göra alla skutt och de där jäkla sidledes stegen men jag gör mina varianter. Fyller ett syfte för instruktören blir i alla fall påmind att visa low impact varianter och jag står aldrig stilla som vissa andra gjorde även om jag är fetast.

Fast vet ni vad som hände? Jag hade "hotat" Sarah med att blir det löpning i gåsarad så går jag hem (eller om sanningen ska fram hade jag kört Lill-Bettan hem...). Mitt i passet så säger jag till Sarah - ja men det är ingen gåsalöpning i alla fall. I samma sekund säger instruktören - ja då börjar vi jogga runt salen. But what the... Jaja jag springer väl då för bövelen...

En annan reflektion som ni där ute kanske vet. Är det högst mode i träningsindustrin att du måste ha sidoplankan och burpies med på sitt pass annars är du ute som instruktör? På varenda pass denna vecka så lika säkert som jag inte varje söndag säger amen i kyrkan så kommer de övningarna. Några insidertips?

Kommentarer

  1. Jag tränar på friskis och där säger dom att sidoplankan är en av de viktigaste övningarna för att bygga upp bålstabiliteten.

    SvaraRadera
  2. Hej Anonym, jo det kan jag tänka mig. Synd bara att mina slitna axlar inte pallar det. Men jag ska öva på vanliga plankan i alla fall så får vi se vad det slutar. Tack för tipset!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass