Upp och ner helg

Igår morse när jag vaknade så gjorde jag misstaget att väga mig. Inbillade mig väl att jag gått ner typ ett kilo lite så där mirakelöst under natten för att nå mitt mål under Utmaningen (återkommer till den snart). Men inte sjutton hade jag det. Och då blev jag så innerligt TRÖTT. Trött på att träna, trött på att äta rätt, trött på att alltid käckt svara att ja men... Whatever!!!

Maken försökte peppa men surpuppan bara surade. Hon fick sitt arsle till gymmet och kände snälla prata inte med mig, titta inte på mig och lämna mig bara i fred. Men efter 20 min surade på crosstrainer och ett BodyCombat-pass plus lite kloka ord från Lotta och Malin så var puppan mindre sur :-) Tog ett beslut på vägen hem - ja du kommer bli frestad big time vid middagen på kvällen men äta vad du vill utav maten.

Då kände det helt plötsligt mindre stressigt och frustrerande. Vad blev det då? Jo en massa goa proteiner i form utav kyckling, oxfile och lax. Plus såser till det. Och ja 5 skivor nybakat bröd med smör och 6 smörgåsrån till teet. Blev väldigt mätt och faktiskt inte så frestad utav dajmtårta, pajer och godis. Och ja det blev en jättetrevlig kväll.

Idag har det fixats och lagats LCHF-lunch för idag var det ju grand final i S Utmaningen. Jag har världens bästa make som städar medan frugan shoppar mat och lagar till den!!! Puss på dig! Tyvärr var det inte så många som kunde komma idag. Men jag fick finbesök utav finaste Sara, Malin och Sarah.

Mycket prat och klokheter som utbytes. Vissa har det gått jättebra och vissa har nått halvvägs eller målet har ändrats på vägen utav olika anledningar. Oavsett så tror jag att vi alla är ense om att det är lättare att nå/jobba mot sitt mål om man har stöttning utav andra. Likaså att man kan ventilera sina tankar och funderingar - få lite feeedback, nya infallsvinklar och tips.

Så för mig har denna tiden varit väldigt lärorik och jag hoppas att ni andra tycker det också. Tack för all feedback och stöttning. Är ovärderligt för mig när jag tuffar vidare mot mitt årsmål. Tack också till Sara för fint ljus (ska bli mysigt att tända), till Malin för 3 oerhört fina och coola tavlor som hon målat själv (imponerade!!!) och till Sarah för fin blomma med tankevärda ord (som alltid) på fint kort. Blev så glad!

Fint ljus
 
 Fina tavlor - en ära Malin!!! Jag är hennes tändsticka därav motiven dvs när hon misströstar så läser hon bloggen och får en nytändning :-)
 Fina kortet och blomman

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Hur många burpees?