Halvhjärtat pass

Imorse blev det nog ett av de mest oinspirande träningspass på länge i gymmet. Kände redan när jag körde in på parkeringen kl 06.20 att nä usch idag blir det tråkigt. Då blir ju inte heller förutsättningarna de bästa :-) Kände inte för löpbandet eller crosstrainer eller stepmaskinen eller rodden eller styrkemaskinerna eller hantlarna. Kände bara pest.

Genomförde ett halvhjärtat pass och fick ändå till nytt rekord på hantlarna för biceps (7 kg) och triceps bidde 27,5 kg igen. Så visst jag svettades och kämpade på men varje minut vart med lite plåga och mycket tankar. Kom då fram till att det är nog dags att varierar sig igen.

Sista tiden har det blivit mycket "ensam" träning dvs löpband och styrka. Kanske dags för lite grupp-pass igen så man får ny energi och framför allt variation. Saknar också lite snickesnack innan passet dvs att byta några ord med de andra som ska gå. Nu är det mycket hörlurarna i och lite nickande här och där men annars kör man på fokuserat.

Därför bokade jag in mig direkt på zumba imorgon och söndag, functional moves på mån och indoor walking plus TRX på tis. Ska bli kuligt! Vad tränar du just nu och är det kul?

Kommentarer

  1. Bodypump, Indoor walking å Spinning är det som gäller för tillfället!=) Ska dra igång å gå på Box också snart!=) Löpbandet är ju himla kul också!

    SvaraRadera
  2. Hej Åsa! Ja jag såg på din blogg att du hade kört BodyCombat häromdagen :-) Bra jobbat och visst är Indoor walking kuligt - är era pass också 30 minuter? Ha det gott! Kram Tina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass