En avklarad!

Gick jättebra på mitt egoföredrag på Rotary idag. Tycker jag själv i alla fall :-) Fick väldigt mycket positiva kommentarer och många vill diskutera vidare. Visst är det roligt att när du är personlig och öppen så blir dina medmänniskor det tillbaka. Tänk på det och dagens klokhet från en underbar medmänniska - "friskt vågat är hälften vunnet". Så sant men nu måste jag hasta vidare och göra mig fotogenisk...

Kommentarer

 1. Ja, det är jag säker på att det gjorde! Jag som var så sugen på att lyssna!! Tidsoptimisten satte dock käppar i hjulet :(
  Kanske kan vi ta en lunch nästa vecka i stället?!

  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Hej Annika,

  Ja det hade varit trevligt! Vi kan väl hitta en tid vid FB. Ses snart!

  Kram Tina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass