Femte dagen på SATS Entré

Idag är det dags för Crosstraining kl 16.30. Detta passet är också ett blått pass. Har blivit mycket blått men det är väl den träning som triggar igång mig. Den inleds väl med gåsalöpning (suck) men det är bara att bita ihop and just do it!

Dagens pass är: "En cirkelträningsklass där vi tränar kondition och styrka i olika stationer. Instruktören coachar och inspirerar dig till tuff och effektiv träning utan större krav på koordination." Så jag kommer säkert få känna att jag lever :-)

Efter träning ska jag susa vidare med Lill-Bettan till IKEA där maken väntar. Vi måste ju ha lampor till huset. Får se om vi hittar något där. Blir väl också middag på det gul/blåa varuhuset. Medans jag tränar och shoppar tycker jag du ska kika in hos Joanna - världens modigaste tjej! Kan hon så kan jag så de där underklädersbilderna från 2/1 och de som ska tas i slutet på året får jag väl samla mod till att publicera....

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass