Jättekul träning!

Liten sovmorgon idag sista semesterdagen men morgon började med att packa upp några flyttlådor. Sedan var det dags att bege sig till Malmö och Sportlife City. Har ju inte varit där tidigare så vart lite nyfiken. Blev varmt välkomnad av Filippa som tom kom ihåg mig från Kronborg. Det kallar jag kundservice :-)

Körde först 50 minuter på löpbandet innan det var dags för ViPR. Det uttalas tydligen Viper - just so you know. Passet var på 30 minuter och man jobbade i intervaller. Först en övning med ViPR:en och sedan en kondisövning också vidare. Kondisövningarna kunde bestå utav stepbräda, puckla på sandsäcken med en ViPR, hopprep, rockring med vikter i (jättekul - det var länge sedan...) och en Flowin-matta.

Svettigt vart det men passade mig alldeles utmärkt. Inget liggande på golvet där svanskotan belastas och lagom utmaning för mina axlar. Fartfullt och kul helt enkelt. Enda problemet är att passet är på tisdagar kl 11 och fredagar 11.30. Så det blir väl på julledigheten nästa gång om det är på schemat då. Tråkigt :-(

Här kommer dagens skörd med bilder från gymmet. Väldigt annorlunda då det inte finns några fönster in till gymmet då det är liksom inne i huset bakom affärerna. Lite grann som en källarlokal men väldigt mysigt tyckte jag. Bra med utrustning och fina gruppsalar. Enda som drar ner betyget är the funky smell i duschrummet och parkeringsmöjligheter om man kommer utifrån (dyrt dyrt att stå i p-huset och inte alltid lätt att hitta på gatan i alla fall inte när det är höstlov). Men jag kommer tillbaks :-)

Här är vi utanför Sportlife på Djäknegatan
 Good to know
 Skyddsrum är också bra att ha nära till
 En del utav damernas omklädningsrum
 Massa maskiner och utrustning
 Korridoren till gruppsalarna etc
 Mera utrustning och ner i vänster hörnet ser ni mina kära kettlebells
 2 områden för styrketräning i mer ordnat format: Cirkelträning med grön/röd lampa när det är dags att skifta station och Switching som vart något liknande (se seperat bild nedan)


 Gruppsalen för bla ViPR
 Indoorwalking salen
ViPR rören, Rockringen och Flowin-mattan 
 Relaxrum med massagestolar
 IR-Bastun - provade men fick nog inte riktigt igång den. Märkligaste var att basta med kläderna på...

Kommentarer

 1. Du vet väl om att du kan köpa parkeringsbiljett i receptionen för 15kr och får då stå i garaget i 3h?? :-) //Emma, gruppträningsinstruktör på Sportlife.

  SvaraRadera
 2. Nämen Emma kan man? Det är ju jättebra. Okej så man köper det först i repan och sedan typ lägger den i fönsterrutan eller nåt? Vilket p-hus är det? För nu stod jag i Hansa och det är ju dyrt men jag får skylla mig själv för jag vart sent ute... Tack för tipset - Sprotlife personalen e ju bara bäst!!!!

  SvaraRadera
 3. Haha, vad roligt, jag skulle precis skriva samma som Emma! Det är City-garaget precis till höger om ingången till Sportlife. På vägen in i garaget tar du en infartsbiljett, sen lämnar du den i receptionen och köper dig en utfartbiljett. Sen kan du träna i tre timmar och du använder bara utfartsbiljetten när du ska ut så ingen biljett behövs i fönsterrutan =) Kram Malin (receptionist =)

  SvaraRadera
 4. Åh vad bra! Det ska jag definitivt göra. Jättebra erbjudande ju! Sportlife rocks! Då kommer jag snart på besök igen :-) Tack så jättemycket för tipset och kul att ni tittar in på bloggen :-) Kram Tina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass