Jag och Gabriel...

Och jo men visst artikel hittade jag på Studio S anslagstavla :-) Kuligt!

Kommentarer

 1. Bra jobbat det kan man inte ta ifrån dig, men dieten är verkligen inget nytt eller speciellt då det har använts inom bodybuilding från 60-70 talet. På ett år så borde du kanske ha lyckats med lite mer än 20kg. Men bra jobbat håll allt så du inte studsar upp igen.

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket! Nä det finns väl egentligen ingen diet som är ny - snarare kärt barn har många namn :-)

  Jag är väldigt nöjd och stolt med mitt resultat och gör detta för livet. Det tar den tid det tar helt enkelt :-)

  SvaraRadera
 3. Mycket bra svar vill jag säga! Vill bara säga att fast än att det jag skrev kan ses som att jag var negativ och nedlåtande så var det absolut inte det jag var ute efter att vara! Och det var inte meningen att gömma mig bakom Anonymt namn för den delen.

  Men fortsätt kämpa och se framåt! Från en av dem so klassas antagligen som finnig 18åring när du talar om dem fria vikterna på studio s ;)

  SvaraRadera
 4. Åh nej Bech är du en av dem som använder "mina" hantlar :-) Jamen om du tränar på Studio S får du ju komma fram och hälsa nästa gång!

  Om inte så hoppas jag att du fortsätter följa min resa och ser till att jag håller mig på smala linjen :-)

  SvaraRadera
 5. Hehe jag är den som alltid inleder mitt pass i tjocktröja/t-shirt och efter att ha bollat runt lite med 50kg hantlarna och blivit varm så blir det linne för att kylla ner sig. Brukar alltid se väldigt off ut för att jag koncentrerar mig alltid och kör ut mig. Får ofta höra att jag alltid är sur på gymmet men det är jag inte utan mer i fokus :) jag viftar till nästa gång jag ser dig :)

  SvaraRadera
 6. Bra med fokus! Många som tränar som man undrar om de verkligen tränar eller bara fikesnackar. Ja vifta nästa gång så viftar jag tillbaka :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass