Fylld av energi!

Jag är fylld av energi och känner mig så lycklig! Maken är lite trött på mig för han tycker jag ska tagga ner :-) Men jag kan inte! Känns så befriande att jag tagit mitt beslut och jag känner mig stark. Körde på som tusan på styrketräningen igår morse och mina ben är möra idag. Imorse vart det dags för överkroppen och tricepsen är redan skakiga :-)

Jag älskar träningen. Min nya drog of choice och är man en beroendemänniska så är man. Men jag tar träningen framför socker anytime. Plus att jag är inte dum när jag tränar. Vill ju inte bli skadad etc. Fast åter igen jag vet att jag tränar mycket men jag lyssnar alltid på kroppen.

Apropå kroppen så har jag börja ta lite mer foton på mig själv. Inte så lätt med ifånen för man ser ju ut som ett ljushuvud hela tiden. Anledningen till detta är faktiskt just huvudet. Jag behöver få in i mitt huvud hur jag egentligen ser ut dvs vad jag har åstadkommit under detta året. Här kommet ett axplock - kollar du min fbsida så har du nog redan sett dem :-)
Tar du foto på dig själv för att se resultatet?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass